Diner

Bij Belvedère zijn we continu bezig om onze menu kaart te verbeteren en aantrekkelijker te maken voor onze gasten. Wij maken daarom steeds meer gebruik van streekproducten en seizoensproducten. Dit geeft een eigen karakter aan onze gerechten wat u hierin zeker terug proeft.

 

Tijdelijke Bistro Pop Up!

Elke maand hebben onze Chefs een luxe Bistro Box samengesteld om heerlijk samen van te genieten in het weekend. Deze boxen zijn heel de week te bestellen vanaf 2 personen. En natuurlijk kan een lekker wijntje, speciaalbiertje of frisje niet ontbreken. Het bestellen doe je via deze link

Prijs is 19,50 per persoon.

Derde gang van ons!(tijdelijk ivm Corona sluiting niet mogelijk)

Geen poespas of menu keuzes, u kiest gewoon lekker van onze dinerkaart een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht en u betaalt alleen voor de eerste twee gangen. Het dessert is dan van ons! U kunt hierbij ook gewoon gebruik maken van onze seizoenspecialiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de asperge tijd, mosselmaand, sliptongen of wildgerechten in het najaar!

Shared dining experience(tijdelijk ivm Corona sluiting niet mogelijk)

Echt iets voor de culinaire liefhebbers die ervan houden om verrast te worden! Onze keuken brigade zal als voorgerecht en als nagerecht jullie verrassen met een uitgebreide proeverij aan gerechtjes. Hiermee kunnen ze perfect aan jullie laten zien wat voor lekkers er allemaal uit onze keuken komt. Het hoofdgerecht doen we toch iets anders; omdat iedereen hierbij toch vaak een voorkeur heeft mogen jullie vrij kiezen van onze kaart inclusief de specialiteiten.
Wij serveren deze shared dining experience vanaf 2 personen.