Restaurant Belvedère gaat bezorgen in Gouda

Belvedère wordt ”Bestelvedère”!

Nu we opnieuw een aantal weken onze deuren moeten sluiten in verband met de corona maatregelen gaan we weer over op het bezorgen van onze heerlijke lunch en diner gerechten!

Wij bezorgen in Gouda van postcodegebied 2801-2811 (Lunch: van 11:00-16:00 en diner van 17:00-20:00). Wij bezorgen ook met liefde buiten dit gebied afhankelijk van de bestelling en de dag. U kunt dan het beste even bellen of mailen.

Heerlijke lunch thuisbezorgd  

Onze chef-kok heeft een een aantal lunch gerechten geselecteerd die ons personeel met alle liefde bij u thuis bezorgt in Gouda.

We hebben bijvoorbeeld heerlijke belegde broodjes van vers boerenbrood. Of diverse luxe belegde focaccia’s. Wederom genoeg keus om uzelf of iemand anders eens lekker te verwennen aan huis!

Diner

Ook voor het bestellen en laten bezorgen van een diner bent u bij ons aan het juiste adres!

Deze keer hebben we ons bezorgmenu uitgebreid met de hardlopers van onze huidige dinerkaart. Wij begrijpen dat u natuurlijk onze boerenkaasfondue, varkenshaas saté en hamburger Belvedère niet zolang kunt missen en deze worden ook heerlijk warm bij u thuis bezorgd!

Kerst Box Belvedère

Creëer het echte kerstgevoel met: Koken met Belvedère. Een feestelijke box met daarin alle ingrediënten voor een 4-gangen diner. Door middel van een film, waarin het personeel van Belvedère je aan de hand meeneemt, tover je in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. Bijpassend is een heerlijk wijnarrangement te bestellen. Laat de echte chef-kok in je loskomen en verras je familie met een feestelijk diner!

4-gangen diner                                                                               € 39,95 per persoon

Wijnarrangement (3 wijnen, 2 glazen per wijn)                     € 19,95 voor twee personen

 

Bestel jouw box door te mailen naar info@belvedere-gouda.nl.

Bistro Box Belvedère

Tijdens de eerste coronasluiting hebben we onze Belvedère bistro boxen geïntroduceerd en uiteraard ontbreken deze ook weer niet op ons huidige bezorgmenu. Onze chef-kok stelt iedere vier weken een box samen bestaande uit vijf hartige koude gerechtjes en één zoet dessert. Uiteraard hebben we ook een vegetarische variant.

Afhalen

Afhalen is uiteraard ook geen enkel probleem en dit kunt u ook via de bestelsite aangeven.

Online bestellen

Bestel online en bekijk meer bestel- en bezorginformatie.