Acties

Derde gang van ons!

Bij Belvedère hebben we al jaren het concept ‘Derde gang van ons’. Zoals het zichzelf eigenlijk al verwoord krijg je bij ons het dessert gratis als je een voorgerecht en hoofdgerecht bestelt van de kaart. Je zit dus ook niet vast aan een bepaald menu maar kan gewoon lekker kiezen van onze kaart.

Spaarkaart Belvedère
Onze vaste gasten zijn de basis van ons restaurant en om hun loyaliteit te belonen hebben wij sinds 2014 een spaarkaart uitgegeven waarmee punten gespaard kunnen worden. Per uitgegeven euro in Belvedère krijgt u een punt en deze punten kunt u inleveren voor een gratis kopje koffie, bitterballen met een biertje/wijntje, een high tea, een lunch of bijvoorbeeld een diner twv 50 euro.
Ook wanneer u niet wekelijks komt is onze spaarkaart zeker de moeite waard!
Vraag uw spaarkaart aan in ons restaurant en begin morgen nog met sparen.

 

Cadeaukaart Belvedère
Naast de spaarkaart hebben we sinds 2016 ook een cadeaukaart. Altijd leuk om te krijgen maar net zo leuk om te geven. U kunt een bedrag op de kaart laten zetten en deze kan door de persoon die de kaart heeft ontvangen bij ons worden uitgegeven. Het mooie van deze nieuwe kaarten is dat dit bedrag niet in 1x hoeft te worden uitgegeven maar dat dit ook in meerdere bezoeken kan worden gedaan. Ideaal als je dus een familielid of kennis wilt verrassen die altijd koffie bij ons drinkt met een cadeaukaart voor 10 kopjes koffie.