Diner

Bij Belvedère zijn we continue bezig om onze menu kaart te verbeteren en aantrekkelijker te maken voor onze gasten. Wij maken daarom steeds meer gebruik van streekproducten en seizoensproducten. Dit geeft een eigen karakter aan onze gerechten wat u hierin zeker terug proeft.

Wild!
Voor de donkere maanden vanaf oktober tot maart hebben we weer verschillende heerlijke wild gerechten.
Momenteel serveren we buiten de kaart om onze beroemde huisgemaakte hazenpeper!

Derde gang van ons

Geen poespas of menu keuzes, u kiest gewoon lekker van onze dinerkaart een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht en u betaald alleen voor de eerste twee gangen. Het dessert is dan van ons! U kunt hierbij ook gewoon gebruik maken van onze seizoenspecialiteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de asperge tijd, mosselmaand, sliptongen of wildgerechten in het najaar!

Shared dining experience

Echt iets voor de culinaire liefhebbers die ervan houden om verrast te worden! Onze keuken brigade zal als voorgerecht en als nagerecht jullie verrassen met een uitgebreide proeverij aan gerechtjes. Hiermee kunnen ze perfect aan jullie laten zien wat voor lekkers er allemaal uit onze keuken komt. Het hoofdgerecht doen we toch iets anders; omdat iedereen hierbij toch vaak een voorkeur heeft mogen jullie vrij kiezen van onze kaart inclusief de specialiteiten.
Wij serveren deze shared dining experience vanaf 2 personen.